24 vizualizări 24 mar 2008

UPDATE 2: Adomniţei, Silaghi, Bolojan şi Marius Stan - candidaţi PNL la alegerile locale

Ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, ministrul IMM-urilor, Ovidiu Silaghi, fostul secretar general al Guvernului Ilie Bolojan şi preşedintele echipei de fotbal Oţelul Galaţi, Marius Stan, vor candida la alegerile locale din partea PNL, a declarat, luni, Bogdan Olteanu.

Citeşte mai multe despre candidaţii PNL la alegerile locale pe www.mediafax.ro

UPDATE - Meleşcanu: PNL va participa la alegerile locale pe liste proprii, fără alianţe

Vicepreşedintele PNL Teodor Meleşcanu a declarat, luni, că Delegaţia Permanentă a partidului a decis ca PNL să participe la alegerile locale pe liste proprii, fără alianţe, decizie care lasă însă libertatea organizaţiilor locale să propună alianţe electorale de tipul celei din Timiş.

"PNL va participa la viitoarele alegeri locale pe liste proprii, fără niciun fel de alianţe, şi vreau să precizez că într-o anumită măsură decizia noastră este determinată şi de introducerea votului uninominal pentru consiliile judeţene, ceea ce în opinia noastră obligă toate partidele, inclusiv pe noi, să se prezinte în faţa electoratului cu oamenii pe care îi are", a susţinut Teodor Meleşcanu.

Citeşte mai multe despre deciziile PNL pentru alegerile locale pe www.mediafax.ro


Vicepreşedintele liberal Ludovic Orban a fost validat azi de Delegaţia Permanentă a PNL, candidat la Primăria Capitalei, a anunţat Bogdan Olteanu.

Coordonatorul echipei centrale a PNL pentru campania electorală, Bogdan Olteanu, a apreciat că Ludovic Orban este "primul candidat serios" al PNL la Primăria Generală a Municipiului Bucureşti.

Citeşte mai multe despre candidatura lui Ludovic Orban pe www.mediafax.ro

Citește și: