Gandul.info
Cătălina Mănoiu
232 vizualizări 17 iul 2017

"În opinia mea, candidatul la funcţia de premier trebuie să fie preşedintele partidului. Dacă voi fi preşedintele partidului şi dacă voi câştiga împreună cu colegii mei din PNL alegerile parlamentare", a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban, la B1 TV, întrebat dacă îşi doreşte să fie premier în anul 2020, când vor fi alegeri parlamentare.

Ludovic Orban a afirmat că la începutul săptămânii viitoare liberalii vor desemna preşedinţii comisiilor de specialitate.

"Vom începe, în august, actualizarea programului de guvernare şi mai ales analiza situaţiei pentru că între timp au apărut multe modificări de la momentul alegerilor şi până astăzi care necesită alte răspunsuri decât cele care ar fi fost valabile pe 11 decembrie. De asemenea, constituim şi echipa guvernamentală", a precizat preşedintele PNL.

Ludovic Orban a susţinut că procesul în care a fost implicat nu îl poate împiedica să candideze pentru funcţia de premier.

"Pot să vă spun cu precizie că nu numai că nu am săvârşit nicio infracţiune, dar aş putea spune chiar că am avut o conduită corectă în condiţiile în care am avut ofera de a lua bani pentru campanie, care nu era evident o formă de finanţare ilegală. Eu nu am luat banii respectivi ca să nu mai spun ca nu am folosit în niciun fel funcţia politică", a spus Ludovic Orban.

Citește și: