Silviu Bănilă
5876 vizualizări 11 apr 2019

„Oricine îi mai răspunde la ordine este părtaş la distrugerea ţării”, a scris Macovei pe Facebook.

„Dragnea se simte acum “păcălit” de Toader, avocatul infractorilor, pentru că încă nu a dat OUG de modificare a codurilor penale pentru a-i albi cazierul şi a-l scăpa de altă condamnare. Despre Toader spune că nu mai este “important”, iar Parlamentului controlat încă de majoritatea PSD&ALDE îi dă ordine pentru modificarea Codurilor penale: ”Parlamentul trebuie să lucreze, (…) trebuie să îşi reintre în atribuţii”. Aceeaşi majoritate care la Senat a amânat iar, după 5 luni de zile, cererea DNA de ridicare a imunităţii lui Tăriceanu, pentru că PSD&ALDE ştiu doar cum să blocheze justiţia.

În planul „totul pentru Dragnea”, de distrugere a justiţiei şi a ţării, intră şi sesizarea CCR legată de completurile specializate de la Înalta Curte, depusă de Iordache, sluga perfectă, şi pentru care raportor este judecătorul neconstituţional Petre Lăzăroiu, al cărui mandat prevăzut de Constituţie a expirat în 2018.

Toader a slujit devotat PSD&ALDE şi a subjugat justiţia în etape: a decapitat DNA şi este pe punctul de a decapita şi Parchetul general, a înfiinţat Secţia specială de anchetare a magistraţilor, punând presiune pe sistemul de justiţie, a dat sau a susţinut mai multe OUG şi legi prin care au fost dezincriminate fapte de corupţie, iar ieri a stabilit că niciun candidat pentru conducerea Parchetului General, printre care şi Augustin Lazăr, nu este potrivit pentru a ocupa această funcţie şi reia procedura de numire, probabil până se va înscrie cineva obedient.

Singurii trădaţi şi păcăliţi cu adevărat de aceşti politicieni care lucrează împotriva ţării suntem noi”, a conchis Macovei.

Citește și: