Vasile Magradean
124 vizualizări 3 apr 2012

Eurodeputatul PDL Monica Macovei a afirmat că plecarea fostului lider PDL Sorin Frunzăverde la opoziţie i se pare nejustificată, menţionând că nu a înţeles motivele demisiei acestuia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Mpnica Macovei a declarat, luni seară, la Cluj, că a fost surprinsă de decizia lui Sorin Frunzăverde de a demisiona din PDL.

"Am fost surprinsă de decizia domnului Frunzăverde de a demisiona din PDL. Nu l-am cunoscut foarte bine, dar vreau să spun că a pleca dintr-un partid şi a fi independent mi se pare un lucru care poate fi justificat, dar a pleca la opoziţie mi se pare, moral, absolut de nejustificat. Nu am înţeles nici motivele pentru care a plecat, s-a referit la statul poliţienesc, la faptul că sunt ascultate telefoanele. Nu am înţeles motivele demisiei, îi sunt ascultate telefoanele de cineva de la PDL? A fost ceva ambiguu care pe mine nu m-a lămurit. A pleca la opoziţie nu mi se pare o dovadă de caracter", a spus Macovei.

Eurodeputatul PDL a participat, luni seara, la Cluj-Napoca, la o conferinţă organizată de Asociaţia Tinerilor Greco-Catolici (ASTRU) Cluj.

Fostul lider PDL Sorin Frunzăverde a declarat, luni, că a demisionat de la şefia CJ Caraş-Severin, menţionând că demisia intră în vigoare pe 4 aprilie.

Sorin Frunzăverde a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX, că a demisionat, sâmbătă, din PDL şi că luni va demisiona din funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin.

Săptămâna trecută el anunţa că va candida pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean Caraş-Severin din partea USL, în calitate de membru PNL.

Citește și: