877 vizualizări 27 nov 2008

Miercuri seara. O emisiune electorală, la postul B1TV. În timp ce Marius Marinescu perora despre afacerile unor lideri PD-L cu statul, Anca Constantinescu a remarcat: “Domnul Marinescu ne-a furat bideul şi tot noi suntem hoţi”. Aluzia la incidentul care i-a adus lui Marinescu porecla de Bideu l-a făcut pe senator să atace sub centură: “Dumneavoastră aveţi o faţă de bideu ce nu se poate”.

După un moment de perplexitate, deputata a răsturnat un pahar de apă, care a ajuns pe pantalonii fostului coleg de partid. Acesta a avut ultimul cuvânt, cu un alt pahar de apă în faţa invitatei, după care a spus “scuze, s-a întâmplat”.

Contactaţi de Gândul pentru a-şi explica ieşirea necontrolată, cei doi au aruncat vina unul pe celălalt. Marinescu ne-a spus că regretă gestul şi îşi cere scuze de la telespectatori, nu însă şi de la Anca Constantinescu. „Îmi pare rău că s-a terminat aşa, dar doamna este vinovată, aşa că eu regret numai faţă de telespectatori, fiindcă m-au văzut ieşindu-mi din fire”. El a adăugat că „mojiciile” deputatei PD-L au fost mult prea mari pentru a le mai suporta: „De-aia i-am aruncat cu niţică apă sfinţită în faţă, ca să iasă dracii din ea, că a furat de la primărie până n-a mai putut”.

„Ce se mai poate spune despre violenţa domnului Marinescu? Ştim cum a sărit la bătaie la Bogdan Olteanu, când mai era la noi a aruncat cu un scaun după o altă doamnă...Mă întreb oare ce se întâmplă la el acasă când îl enervează soţia sau copilul?”, a replicat Anca Constantinescu. Ea spune că nu a intenţionat să răstoarne paharul de apă în poala senatorului. „Nici vorbă de aşa ceva...Eram absolut revoltată de halul în care mă ataca. Eu nu îl jignisem, spusesem doar adevărul, că a furat bideul din sediul partidului, că nu a muncit o zi în viaţa lui, că a stat într-o casă RAAPPS. Am vrut doar să gesticulez şi am vărsat paharul din greşeală”.

Citiţi în ediţia de astăzi şi:

Refren la Mizil: „Stima noastră şi mândria, Adrian şi România”

Alertă în Secuime: „Eu nu mergi la votat, che nu dat nimeni nimic

  

Citește și: