937 vizualizări 12 sep 2019

„• Cu multă îngrijorare mă uit la declaraţiile publice ale colegului meu de partid domnul Tăriceanu, care îmi reproşează că am fost ales de colegii mei senatori la propunerea PSD. • Domnia să a uitat că a fost ales de două ori în funcţia de preşedinte al Senatului României propus şi susţinut de PSD! • Atunci a declarat că va promova valorile, drepturile şi libertăţile individuale. Azi, doreşte ilegal şi neconstituţional să sancţioneze un ales al poporului, să candideze la o funcţie în Senatul României?”, a scris Teodor Meleşcanu, pe Facebook.

Actualul preşedinte al Senatului a adăugat că nu ştie ce să creadă despre Călin Popescu Tăriceanu, dacă şi-a schimbat sau nu valorile despre democraţie şi parlamentarism.

„• Dragă Călin, nu ştiu ce să cred? Ţi-ai schimbat valorile sau ai uitat cum ai fost ales şi ce ai declarat? • Dacă domnul Tăriceanu atât a învăţat despre democraţie, parlamentarism şi libertatea individuală în ultimii 30 de ani atunci e mai bine că nu mai e la conducerea forului suprem al democraţiei româneşti!”, a completat Meleşcanu.

Acesta îşi încheie postare pe reţeaua de socializare cu două întrebări pe care i le adresează lui Călin Popescu Tăriceanu.

„P.S.1: Două întrebări aş avea la ţine dragă Călin: care este proiectul ALDE? (spune câteva cuvinte despre acesta poporului şi membrilor ALDE care te-au ales) P.S.2: În cazul în care acest proiect ar există şi membrii ALDE n-ar fi de acord, vei da afară partidul din partid?”, a conchis Teodor Meleşecanu.

Teodor Meleşcanu a fost ales, marţi, în funcţia de preşedinte al Senatului. Fostul ministru de Externe a fost propus pentru poziţie de PSD. Graţiela Gavrilescu, Alexandru Băişanu şi Ion Cupă au fost propuşi în funcţii de miniştri de premierul Viorica Dăncilă.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Delegaţia Permanentă a ALDE se va întruni, luni, pentru a formaliza deciziile de excludere a membrilor ALDE care au acceptat să fie propuşi în Guvern de către premierul Viorica Dăncilă. Pe lista celor care trebuie excluşi din partid se numără şi Teodor Meleşcanu.

 

Citește și: