Diana Grigore
158 vizualizări 12 sep 2019

„Structura Guvernului nu s-a schimbat în practică. Scrisorile trimise de domnul Călin Popescu Tăriceanu domnului preşedinte Iohannis şi doamnei prim-ministru Dăncilă sunt paradoxale şi lipsite de logică din punctul meu de vedere. Eu personal cred că nici domnul Iohannis, nici doamna Dăncilă nu au nevoie de indicaţii legat de modul cum să acţioneze. Important este faptul că noi la ora actuală am făcut parte din Guvern, ne-am asumat multe lucruri şi trebuie să le asumăm în continuare. Acest tip de demers are un impact negativ asupra vieţii oamenilor”, a declarat Teodor Meleşcanu, în Parlament.

Călin Popescu Tăriceanu i-a trimis, miercuri seara, o scrisoare preşedintelui Klaus Iohannis în care îi cere să nu îi numească pe noii miniştri propuşi în locul celor demisionari ai ALDE. Acesta precizează că cei trei nominalizaţi de premier nu mai sunt membri ai ALDE.

Totodată, liderul ALDE i-a transmis o scrisoare şi premierului Viorica Dăncilă în care i-a spus că toate manevrele pe care le face sunt „încercări disperate de salvare personală şi de a prelungi agonia Guvernului pe care îl conduceţi”.

 

Citește și: