Cristian ANDREI
3351 vizualizări 3 dec 2012

Traian Băsescu a reacţionat după mesajele trimise în teritoriu de USL, în care se face referire la faptul că preşedintele se implică în campania electorală, iar românii trebuie să voteze împotriva regimului Băsescu.

Citeşte şi Atacul lui Băsescu la USL: "Am văzut că se grăbesc să împartă posturi. Să nu vândă pielea ursului din pădure. Măcar să nu ia banii înainte"


Punctajul de partid a fost trimis joi către teritoriu de la sediul central al USL. În mai multe mesaje de campanie, comunicatorilor din Uniune li se recomandă să spună că Traian Băsescu se pregăteşte să nu recunoscă rezultatul alegerilor şi să declanşeze "cea mai gravă criză politică şi socială după 1989".

Cele trei mesaje împotriva cărora preşedintele a reacţionat direct au fost: "alegerile din 9 decembrie sunt o continuare a luptei cu Traian Băsescu", "ieşirile lui Traian Băsescu din ultima vreme demonstrează că opţiunea suspendării a fost una corectă" şi "pentru că ARD nu există, Traian Băsescu doreşte să deturneze în mod artificial şi nedemocratic rezultatul alegerilor".

Gândul vă prezintă documentul trimis de USL în teritoriu către comunicatorii săi.

Citește și: