2321 vizualizări 16 iun 2019

„Doamna Dăncilă#1 striga cu patos pe 9 iunie 2018 având în faţă un pupitru pe care scria "Jos Statul Paralel". Doamna Dăncilă#2 nu numai că ne spune nonşalant că nu ştie nimic despre Statul Paralel, "pentru că a fost plecată nouă ani din ţară", dar tot nonşalant îl numeşte Guvernator al Deltei pe fostul şef SRI Tulcea. Trei concluzii:

1. Pentru SRI... Puteţi să vă jucaţi cu sloganul de bază şi să-l adaptaţi contextual. Iată, de pildă, pentru cazul de faţă: DELTA A PRIORI...

2. Pentru doamna Dăncilă#2... Puteţi să vă lansaţi noua personalitate în meandrele politicii folosind cu încredere următorul slogan: "ORICE OM ÎI ESTE FRICĂ" DE NEIUBIREA SERVICIILOR...

3. Pentru cei care n-OM fi de #SERVICIU prin PSD: „Dacă pentru a trăi trebuie să te târăşti ca o râmă, atunci mai bine ridică-te şi mori!" (Jim Morrison). Cei care ne-au ales vor să-i vadă pe oamenii cu spate drept ieşind în faţă şi vorbind... Oamenii nu vor mai vota PSD, dacă PSD se va deplasa în genunchi şi cu spatele la oamenii care au votat PSD”, a scris Liviu Pleşoianu, duminică, pe Facebook.

Reacţia deputatului PSD vine după ce Viorica Dăncilă l-a revocat pe Mălin-Matei Muşetescu din funcţia de guvernator, cu rang de subsecretar de stat, al Administraţiei Rezervaţiei Biosferei „Delta Dunării”.

Cătălin Ţibuleac a fost şef al SRI Tulcea, iar, potrivit Ziarului de Tulcea, acesta s-a pensionat în luna august 2017, după un mandat de patru ani şi jumătate în fruntea instituţiei.

Viorica Dăncilă a făcut de-a lungul timpului mai multe greşeli de exprimare, printre care şi cea în care a spus că „orice om îi este teamă de o plângere penală”, atunci când presa a întrebat-o, în mai 2018, despre PNL şi USR care ar putea depune o plângere penală la adresa premierului.

Foto: Hepta

Citește și: