Maria Mihalcea
12987 vizualizări 14 sep 2018

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost aşteptat de un mic, dar zgomotos grup de protestatari la ieşirea de la Parchetul general, unde fusese audiat în legătură cu afirmaţiile că pe 10 august a fost o tentativă de lovitură de stat. Interpelat de jurnalişti, Dragnea a evitat să răspundă direct, repretând că a explicat procurorilor afirmaţiile sale.

"Am fost citat ca martor în legătură cu declaraţiile privind tentativa de lovitură de stat. Am fost întrebat dacă am elemente şi le-am prezentat procurorului. Tot ce am avut de spus, am spus ca martor. Nu am depus documente", a declarat Dragnea la ieşirea de la audieri. "Jandarmeria a acţionat legal şi conform regulamentelor pe care le au, în condiţiile în care au fost violenţe destul de mari."

Dialogul preşedintelui PSD cu presa a fost permanent bruiat de apostrofările unui grup de 10-15 protestatari. "La puşcărie!", "Ai furat de la copii", "Cât de javră poţi să fii, să gazezi nişte copii?" strigau aceştia. Dragnea a fost vădit deranjat, mai ales de referinţele la relaţia sa cu o femeie mult mai tânără. 

”De unde sunteţi atât de bogat?” l-a întrebat o protestatară înainte de a urca în maşină. ”Unde este bogăţia mea, doamnă? Unde e? Nu v-aţi săturat de atâtea minciuni?" a replicat Dragnea.

 

Citește și: