Vasile Magradean
243 vizualizări 3 apr 2012

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei a declarat, marţi, întrebată dacă ia în calcul să plece din partid, că "astăzi nu", dar că nu ştie ce se va întâmpla şi că, oricum, dacă va pleca, nu va merge la USL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebată, marţi, la Cluj-Napoca, dacă ia în considerare plecarea din PDL în actualul context, Macovei a răspuns negativ.

"Astăzi nu. Nu ştiu ce se va întâmpla. Depinde ce se va întâmpla. Oricum, dacă plec, nu mă duc la USL", a spus Macovei.

Vicepreşedintele PDL a mai spus că nu este de acord cu organizarea unui congres extraordinar al PDL înaintea alegerilor locale.

"Înainte de alegerile locale nici într-un caz. Să discutăm cu colegii", a afirmat Monica Macovei.În ceea ce priveşte decizia de excludere a lui Cristian Preda din PDL, Macovei a reiterat că va lupta în CNC pentru a nu fi confirmată excluderea şi a spus că aceasta i se pare "o măsură proastă".

"Cristi Preda nici nu era în ţară şi nici nu a fost ascultat. Era normal să stai de vorbă cu persoana respectivă", a spus Macovei.

Monica Macovei participă, marţi, la o conferinţă la Seminarul Teologic Greco-Catolic din Cluj-Napoca.

Excluderea europarlamentarului Cristian Preda din PDL a fost aprobată, luni, de conducerea partidului. Hotărârea finală urmează să fie luată de Consiliul Naţional de Coordonare al PDL.


 

Citește și: