Campean Ioana
1071 vizualizări 4 oct 2011

Vicepreşedintele PDL Monica Macovei spune că are o limită de timp pe care şi-a stabilit-o pentru "bătăliile" pe care le duce în partid şi admite că ar putea părăsi formaţiunea dacă se continuă politica de promovare "a unor oameni care nu sunt competenţi şi care au probleme de integritate".

Macovei a precizat, luni seară, într-o emisiune la B1 Tv, că şi-a fixat o limită de timp pentru "bătăliile" pe care le duce în PDL.

Întrebată, în acest context, ce ar putea-o determina să plece din PDL, Monica Macovei a răspuns: "Dacă se continuă politica de promovare a unor oameni care nu sunt competenţi şi care au probleme de integritate".

Ea a dat ca exemple numirea preşedintelui CSA şi a Avocatului Poporului.

În privinţa şefiei CSA, vicepreşedintele PDL a precizat că "s-a votat în BPN domnul Constantinescu şi s-a ajuns în plen cu altcineva".

Referindu-se la Avocatul Poporului, Monica Macovei a susţinut că din vară încearcă să convingă BPN al PDL că "Gheorghe Iancu nu este persoana potrivită" pentru această funcţie.

"S-a votat în BPN susţinerea acestei persoane. Au spus în iulie «o să vedem în septembrie», am insistat, am trimis e-mail-uri, am trimis la preşedintele partidului...", a relatat Macovei.

Citește și: