Gandul.info
Cătălina Mănoiu
38576 vizualizări 18 nov 2017

„Voi depune în instanţă o solicitare de dizolvare a Partidului Social Democrat, în nume personal, conform articolului 44 din Legea partidelor politice. Sunt încurajat de foarte mulţi colegi şi cetăţeni ai judeţului, dar şi de către cetăţeni din alte judeţe (...)”, a declarat secretarul general adjunct al PNL Giurgiu Ionel Dinu, pentru MEDIAFAX.

Ionel Dinu a afirmat că va cerere, în instanţă, dizolvarea PSD pentru că social-democraţii nu şi-au respectat programul de guvernare.

„Sunt mai multe motive pentru care voi cere dizolvarea PSD: nerespectarea programului de guvernare, (...) haosul pe care îl creează în România şi mă refere la rezoluţia pe care au adoptat-o ieri, la Băile Herculane. Vă daţi seama că au afirmat că există un stat paralel şi au votat? Cum poţi să spui că într-un stat de drept cum este România există un stat paralel? Este un stat paralel românesc sau unul din afară? Dacă dânşii au informaţii să ne dea date concrete cu privire la nume, mişcarea care face acest lucru. Eu nu văd un stat paralel în România, văd o justiţie care funcţionează, o instituţie prezidenţială care funcţionează, un Parlament care funcţionează cu bune şi cu rele (...)”, a spus Ionel Dinu.

Comitetul Executiv Naţional al PSD a adoptat, vineri, cu unanimitate de voturi, o rezoluţie prin care este constatată existenţa unui „stat paralel şi ilegitim”, care încearcă în mod abuziv să preia controlul asupra puterii legitim constituite prin alegeri libere şi corecte.

Citește și: