Clarice DINU
328 vizualizări 27 nov 2012

Arătat cu degetul de colegii de alianţă că nu este vizibil în campanie, Mihai Răzvan Ungureanu le răspunde că o să se "cloneze" ca să mulţumească pe toată lumea.

"Am să fac în aşa fel încât să mă clonez în 3-4-5 exemplare că pot fi şi cu dumneavoastră (cu ziariştii - n.r.), să pot fi şi la posturile de televiziune în acelaşi timp, să fiu şi în campanie naţională şi în campanie în colegiul meu. Am să fac tot posibilul, vă promit că încerc(...) Cât despre prezenţa în media, dacă nu aş fi fost şi eu în campania electorală, probabil că de dimineaţa până seara aş fi stat la televizor. Văd că domnul prim-ministru Ponta face acest lucru şi o face bineînţeles pe seama absenţei sale de la Palatul Victoria", a spus Ungureanu.

Reacţia sa vine după ce prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat la RFI că MRU "ar trebui să iasă mult mai puternic" pentru a prezenta lucrurile pe care le-a făcut la guvernare.

Ungureanu a mai spus că îl interesează rezultatul ARD la alegerile din 9 decembrie, dincolo de sondajle care dau scorul  Alianţei sub cel al PDL, admiţând însă că "un adversar este timpul".  

Prim-vicepreşedintele PDL Cezar Preda a declarat, marţi, la RFI, că Mihai Răzvan Ungureanu ar trebui să iasă mai des în public în această campanie electorală, democrat-liberalul susţinând că "România lui Ungureanu funcţiona, iar România lui Ponta stă".

"Eu cred că domnul Răzvan Ungureanu a fost un prim-ministru cinstit şi corect şi, chiar dacă au încercat anumite posturi să-l ponegrească, el ar trebui să iasă mult mai puternic, pentru că, de fapt, el i-a dat ţara lui Victor Ponta şi parametrii economici, macroeconomici ai României, indicatorii aceştia erau în luna mai la cu totul altă valoare decât cum îi are Ponta acum de predat noului Guvern în decembrie", a spus Preda.

Citește și: