624 vizualizări 10 oct 2019

„Astăzi (joi - n.r.) a fost doar o zi în bătălia politică. Am declarat deja în urmă cu câteva luni că PSD nu ţine cu dinţii de guvernare, ci guvernează pentru a implementa proiecte şi politici publice pentru bunăstarea românilor. Acum este important să ne concentrăm pe următoarele mize politice: pregătirea următoarelor alegeri, câştigarea alegerilor locale şi parlamentare, un comisar european social democrat, dimensiunea ideologică şi politică a partidului şi supravegherea demersurilor opoziţiei pentru a ne asigura că românii nu sunt păcăliţi”, a afirmat Victor Negrescu, joi, pentru Mediafax.

Fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene a adăugat că PSD are capacitatea şi forţa să depăşească momentul căderii Executivului.

„Sunt convins că avem în interiorul PSD resursele, forţa şi capacitatea de a trece peste acest moment şi astfel relansa stânga românească. Noi am fost şi trebuie să fim în continuare forţa politică a progresului din România. Să mergi înainte este un lucru simplu, ceea ce laşi în urmă este important iar PSD are în toată istoria sa rezultate cu care se poate mândri”, a conchis Negrescu.

Moţiunea de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă a fost adoptată, joi, în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului. Au fost 238 de voturi „pentru”, 4 „împotrivă”.

 

Citește și: