Sorina Ionaşc
428 vizualizări 22 iul 2015

Reuniţi într-o şedinţă în biroul lui Valeriu Zgonea, înaintea COmitetului Executiv Naţional al PSD, liderii social-democraţi au evitat să spună clar pe cine susţin la şefia interimară a PSD. Cu toate acestea, fostul ministru al Economiei şi vicepreşedinte PSD, Constantin Niţă, a spus că Liviu Dragnea are cele mai mari şanse în acest moment.

”Nu am vorbit nimic, am fost doar la o cafea. Cele mai mari şanse le are Liviu Dragnea. Cine se ocupă cel mai bine de organizarea partidului”, a declarat Niţă, la ieşirea din biroul lui Zgonea.

La rândul lui, coordonatorul politic al PSD, înscris în cursa pentru preşedinţia interimară cu Rovana Plumb, a spus că orice este posibil.

”Eu zic că azi trebuie să câştige partidul. Am o susţinere bună cred. Nu ştiu dacă mă va vota Victor Ponta”, a spus Dragnea.

Întrebat dacă are cele mai mari şanse, aşa cum a spus Constantin Niţă, Dragnea a spus că ”tot ce e posibil”.

”Nu ştiu, tot ce e posibil. E important ca fiecare coleg care votează să se gândească la stabilitatea partidului, la un pachet de acţiuni concrete care trebuie realizat într-un termen foarte scurt”, a mai spus Dragnea, adăugând că nu s-a gândit să renunţe la candidatură.

Membrii CEX vor alege miercuri viitorul preşedinte interimar al PSD. În această cursă s-au înscris Liviu Dragnea şi Rovana Plumb, susţinută chiar de Victor Ponta.

Citește și: