Sorin Bogdan
14796 vizualizări 14 aug 2018

Valentin Ştefan Dragnea se însoară cu Gina Alexandra Tătulescu. Ceremonia religioasă a fost programată pentru duminică, 26 august, fiind urmată de o petrecere la Palatul Snagov, unde va fi prezentă toată floarea politicii româneşti. Mai ales membrii coaliţiei guvernamentale. 

Dar nunta ar putea avea mai mulţi invitaţi decât ar spera mirii, naşii sau chiar socrul mare, pentru că ”Luptăm pentru România” o comunitate formată pe Facebook, a organizat un eveniment pe Facebook, chemând lumea la fericitul eveniment. 

”Mergem la nunta lui Dragnea Jr., să îi urăm "La mulţi ani!", cu executare! Atât lui, cât şi lui "Daddy" Liviu Dragnea! Ne întâlnim cu toţii la ora 17:30 la Biserica Sfântul Elefterie. După cununia religioasă, stabilim dacă mergem şi la Snagov, unde are loc nunta, la care vor participa toţi greii din PSD şi ALDE!” se scrie în mesajul de prezentare a evenimentului.

Pagina evenimentului de Facebook cu nunta fiului lui Liviu Dragnea

La numai o zi după postarea evenimentului pe Facebook, peste 10.000 de români au apreciat ideea şi mai bine de 3.000 au promis să participe. 

Viitoarea mireasă, Gina Alexandra Tătulescu, este chiar fiica preotului de la Biserica Sfântul Elefterie din Bucureşti. Are 28 de ani şi a participat la un concurs Miss Univers România în 2009, clasându-se pe locul 20.

 

Citește și: