Gabriel Pecheanu
7328 vizualizări 2 apr 2019

Deputatul Petru-Sorin Marica s-a înscris marţi în Pro România, susţinând că ”PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulţi, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale”.

”Sunt un om de stânga. Mereu am fost apropiat de oameni şi de problemele lor şi am încercat să îi slujesc şi să îi reprezint cât mai bine atât ca primar, cât şi ca deputat în Parlamentul României. Din păcate, PSD-ul de astăzi nu mai reprezintă interesele celor mulţi, ci este un partid confiscat de un grup restrâns de oameni care îl folosesc pentru interesele lor personale” a declarat, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, Petru Sorin Marica.

El afirmă că s-a înscris în Pro România pentru că s-a regăsit, alături de Victor Ponta, Corina Creţu şi Mihai Tudose, în valorile autentice social-democrate.

”Sper ca la viitoarele alegeri europarlamentare din luna mai românii să aleagă PRO România pentru că este partidul care propune cea mai bună listă de candidaţi şi care sunt convins că vor reprezenta cu cinste România în Parlamentul European”, a mai spus deputatul Petru-Sorin Marica.

În prezent, PRO România are un număr de 21 de deputaţi în Camera Deputaţilor.

Citește și: