30 vizualizări 12 apr 2010

Marcel Hoară a devenit centrul dezbaterii din interiorul PDL cu privire la figurile care ar trebui să reprezinte partidul la televizor, după ce europarlamentarul Cristian Preda i-a cerut, într-o declaraţie publicată de Gândul în ediţia de luni, să stea departe de platourile tv, pentru că nu are argumente, este neconvingător şi devine "o povară" pentru partid. Lăzăroiu a sărit, ieri, în apărarea lui Hoară, pe care l-a numit "un boxer plin de şiretlicuri". Într-o postare pe site-ul blogary.com, Lăzăroiu face apologia secretarului de stat: "un bărbat blond, plăpând, cu ochelari (care pare mai curând genul «nerd») a devenit spaima tele-show-urilor de nişă. (...) Când adversarul îl încolţeşte şi e deja a obosit, îl ia în braţe. După ce îl ia în braţe, prin surprindere, îl loveşte sub centură sau îl calcă pe picior. Când nu se uită arbitrul, loveşte adversarul cu capul în bărbie. Pe urmă îl ia iarăşi în braţe. Când face piruete întinde piciorul şi îşi seceră adversarul. Trebuie să recunoaştem că nu e deloc un boxer care să respecte vreo regulă

Marcel de Niro, în ring cu moderatorii

Consilierul prezidenţial crede că boicotul impus de PDL canalelor de ştiri Realitatea TV şi Antena 3 ar trebui să-l excepteze pe Hoară, pentru că el se încadrează perfect în profilul emisiunilor celor două televiziuni. "Dar să vedem cine sunt adversarii lui Hoară şi mai ales cum e organizat meciul în ring. Hoară, PDL, are în ring doi sau trei combatanţi declaraţi înaintea meciului: PNL, PSD şi, uneori, PC. Aceştia îi cară pumni din toate direcţiile. (...) Organizatorii meciului sunt în pragul isteriei pentru că Hoară, plin de sânge, fără doi dinţi, cu ochii tumefiaţi, precum Jake La Motta (din Raging Bull), rămâne în picioare clătinându-se şi rânjeşte către adversari: «Nu m-aţi pus la podea!». Ei, organizatorii, investesc atâţia bani pentru o execuţie exemplară şi bărbatul plâpând cu ochelari le aruncă banii la coşul de gunoi", mai notează Lăzăroiu.

Hoară pune la pământ şi plutonul de execuţie

Consilierul prezidenţial admite însă că Hoară este potrivit doar pentru anumite emisiuni. "El este perfect pentru....(Citeşte mai departe în pagina următoare)

Citește mai departe:

Citește și: