30 vizualizări 12 apr 2010

....talk show-urile în care numărul participanţilor este dezechilibrat politic, iar moderatorii sunt înregimentaţi împotriva PDL. Este potrivit pentru acel gen de execuţii televizate, pentru că este singurul care poate face faţă, cu stilul său care nu place nimănui. E foarte potrivit pentru execuţii. E ca osul de peşte: nici nu poţi să-l înghiţi, nici nu poţi să-l scuipi, îţi stă în gât", a declarat Lăzăroiu pentru Gândul.

Marcel Hoară a fost multă vreme invitatul de serviciu al canalelor de ştiri. Multă vreme s-a crezut că prezenţa secretarului de stat la atât de multe emisiuni se datora faptului că era dispus oricând să apară la televizor şi că oricum nu prea avea ce face la minister. Surse din PDL spun însă că a existat o decizie asumată de conducerea partidului de a continua să-l trimită pe Hoară la talk-show-uri, pentru că îi enervează foarte tare pe moderatori şi le răspunde obraznic sau agresiv. Furia moderatorilor se canalizează către Hoară, partidul şi guvernul devenind subiecte secundare.

Hoară: "Nu mi s-au dat indicaţii să-mi enervez adversarii"

Împricinatul Marcel Hoară s-a arătat măgulit de aprecierile lui Lăzăroiu, deşi susţine că nu-i nimic premedidat, prestaţia sa "enervantă" vine de la sine. "Câteodată mă simt ca un boxer, ca un om care trebuie să ofere o replică şi încerc să performez, să transmit cel mai bine informaţia cetăţenilor (...) Au fost şi momente în care anumite persoane nu erau disponibile şi atunci partidul mi-a solicitat să merg la emisiuni. Nu mi s-au dat niciodată indicaţii să fiu incisiv sau să-mi enervez adversarii", a spus Hoară pentru

Gândul

.

Citește mai departe:

Citește și: