Adrian Ţone - Mediafax
39660 vizualizări 17 nov 2014

"Vă cer iertare, doljeni care aţi votat 60 la sută Victor Ponta, că nu mai am curajul să demolez stadionul Oblemenco, pentru a construi unul nou... Poate se va construi la Sibiu sau mai ştiu eu unde... Mi-e greu să cred că va fi în Oltenia... Azi nu mai am curaj să vă spun că promisiunea mea se va implini... Aşteptăm Diaspora acasă după ce şi-a luat ţara înapoi şi locurile de muncă promise, astfel încât şomajul să fie zero, ca la Sibiu... Noi punem la dispoziţie terenul gratis şi lipsa taxelor şi impozitelor locale. Am înţeles că investitorii vin la pachet cu Johannis. Îi aşteptăm!", a scris Olguţa Vasilescu.

Primarul oraşului Craiova a mai postat şi o fotografie în care apare Klaus Iohannis, ţinând în mână un fanion al clubului CSU Craiova, alături de preşedintele grupării oltene, Pavel Badea. "Deci Klaus Iohannis tine cu CS Universitatea Craiova?", a fost comentariul edilului la fotografia postată.

Managerul general al CSU Craiova, Felix Grigore, a declarat, la 5 noiembrie, că partida de la începutul lunii decembrie, cu Steaua, din sferturile de finală ale Cupei României - Timişoreana, va fi ultima disputată pe Stadionul Ion Oblemenco, după care arena craioveană va fi demolată.

Conform proiectului, noul stadionul din Craiova va costa 55 de milioane de euro şi va fi finanţat în proporţie de 90 la sută de MDRAP, prin Compania Naţională de Investiţii (CNI), şi 10 la sută de Primăria Municipiului Craiova.

Klaus Iohannis a obţinut 54,50% din voturi la turul II al alegerilor prezidenţiale, iar Victor Ponta a fost votat de 45,49% dintre alegătorii care s-au prezent la urne, conform rezultatelor parţiale anunţate, luni, de BEC, după centralizarea a 99,07% din procesele verbale.

Candidatul ACL, Klaus Iohannis, a fost votat de 6.242.825 dintre alegători, în timp ce Victor Ponta, candidatul PSD-UNPR-PC, a fost votat de 5.211.097 de alegători.

Victor Ponta a câştigat alegerile prezidenţiale în judeţul Dolj, obţinând 60,60% din voturi, în timp ce Klaus Iohannis a fost votat de 39,39% din alegători, arată rezultatele finale anunţate, luni, de Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

Citește și: