254 vizualizări 10 oct 2019

"Nu a trecut de gimnaziu, că dacă ar fi trecut, ştia că "Munţii noştri" ar fi ştiut că este scrisă de Octavian Goga. Am apreciat că ne vorbeşte de competenţă, meritocraţie, programul de guvernare care este prost. Programul nostru există. Îl pipăi şi urlu...<<este>>.Am citat din Arghezi, ca să nu vă duceţi iar în popor. Al dv este sublim, dar lipseşte cu desăvârşire. Am citat din Caragiale", a spus Lia Olguţa Vasilescu.

"Tocmai ce aflarăm că aveţi un membru de partid, preşedinte de organizaţie de Bucureşti care şi-a turnat rudele la Secutitate. Vorbiţi de hoţi şi infractori când în propriul partid vă acuzaţi unii pe alţii că vă furaţi voturile. Mi-am mai plăcut şi de colegul din partidul lui Petrov. Dl Paşcan, în 2010 când şeful dumneavoastră suprem tăia pensii şi salarii la ce biserica v-aţi rugat? Nu mai mergeţi acolo că ne poartă ghinion", a mai spus Lia Olguţa Vasilescu.

Dan Barna, candidatul USR-PLUS la alegerile prezidenţiale, a comis o nouă gafă, cu doar câteva zile înainte de startul oficial al campaniei electorale.

Un reporter de la Europa Liberă i-a recitat un vers din poezia „Munţii noştri” a lui Octavian Goga, iar prezidenţiabilul a spus că acestae aparţin unui „cântec de jale, dar de pe la 1800”.

Citește și: