Ana Petrescu
413 vizualizări 11 mai 2019

„«Eroii» de la PNL spuneau că PSD-iştii au curaj să iasă pe stradă doar păziţi de jandarmi. Pe ei i-au păzit, azi, la mitingul de la Iaşi, jandarmii, poliţia naţională şi locală, SPP-ul cu zeci de maşini arondate doar pentru Johannis şi lunetişti pe toate blocurile... Cam mare cheltuiala din bani publici pentru câţiva participanţi...”, a scris Lia Olguţa Vasilescu, sâmbătă, pe Facebook.

Reacţia acesteia vine în contextul în care preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, la prima sa participare la un miting al PNL, care a avut loc, sâmbătă la Iaşi, că a venit pe jos până în Piaţa Unirii iar oamenii au fost foarte primitori, nu ca la mitingul PSD de joi tot la Iaşi.

„Daţi-mi voie să vă spun despre Iaşi. Am venit acum pe jos. Ştiu cum se face. Dar parcă nu bătea cu filmul pe care l-am văzut alaltăieri. Oameni foarte primitori. Oameni foarte calzi”, a spus preşedintele României.

PSD a organizat, joi, la Iaşi un miting, cu ocazia celebrării Zilei Europei. Manifestaţia a avut loc în aceeaşi zi cu Summitul liderilor UE de la Sibiu. Liviu Dragnea a afirmat, după ce dintre simpatizanţii PSD s-au auzit câteva huiduieli, spunând că „derbedeii” umblă pentru că PSD e cel mai mare partid, dar cei mai mulţi se uită la măsurile luate.

La manifestaţia social-democraţilor organizatăi, joi, în Piaţa Unirii din Iaşi, au participat până la 10.000 de persoane, în timp ce peste 1.000 de protestatari, s-au adunat în mai multe zone ale oraşului, şi i-au huiduit şi fluierat pe simpatizanţii PSD.

 

Citește și: