Gabriel Pecheanu
6517 vizualizări 23 ian 2012

Opoziţia a părăsit sala în momentul în care ministrul Turismului şi Dezvoltării, Elena Udrea, a luat cuvântul în cadrul sesiunii extraordinare. Udrea a anunţat, din începutul speech-ului ei, că vrea să ţină un discurs "fără patimă, nepopulism, neîncrâncenat, ci unul de ministru".

"Am urmărit şi urmăresc ca în urma mea să rămână ceva. În urma mea să rămână ceva concret, folositor oamenilor. (...) Încercaţi prin toate mijloacele, dragi colegi din Opoziţie, să blocaţi, să distrugeţi tot ce ar putea să facă bun acest guvern. Credeţi şi vă comportaţi ca şi când rolul opoziţiei şi al USL trebuie să fie exclusiv demolator şi distructiv. Oamenii ne-au trimis pe toţi în Parlament, deci şi pe dumneavoastră, nu pentru a înjura toată ziua preşedintele, Guvernul, premierul, nu pentru a părăsi Parlamentul atunci când se votează o lege, spunând că e treaba puterii să-şi treacă o lege, ci pentru a le reprezenta responsabil interesele. De aceea e incorect şi demagogic să spuneţi că am trecut legi fără să le punem în discuţie în Parlament", a punctat Udrea.

De asemenea, ea a afirmat că este alături de românii care vor schimbarea.

"Aşa cum ei au explicat, soluţia nu e să-l schimbi pe Boc cu Ponta, ci o schimbare a clasei poilitice, a sistemului politic şi instituţional", a conchis Elena Udrea.

FOTO: În timpul sesiunii, ministrul Turismului îşi consultă foarte concentrată telefonul mobil.

Citește și: