Vasile Magradean
1386 vizualizări 31 mar 2019
Ludovic Orban, care a criticat petrecerea de nuntă din postul Paştelui a Liei Olguţei Vasilescu cu Claudiu Manda, „vorbeşte lucruri trăznite şi îşi dorea, poate, să cânte la mandolină” la eveniment, spune preşedintele PSD Cluj, deputatul Horea Nasra.
 
Horea Nasra a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, că afirmaţia liderului PNL, Ludovic Orban, despre nunta Liei Olguţei Vasilescu şi a lui Claudiu Manda, poate stârni doar amuzament.
 
„Ludovic Orban vorbeşte lucruri trăznite şi nu trebuie băgat în seamă. Poate îşi dorea să cânte la nuntă, la mandolină. Se vede că până şi la cântat o face după ureche, nu după note. Declaraţia lui Şică Mandolină poate stârni doar amuzament şi îmi amintesc doar de poetul porc Minimus din Ferma Animalelor”, a spus Nasra.

Ludovic Orban a declarat, duminică, la Cluj-Napoca, la întâlnirea regională nord – vest a PNL, că participanţii la nunta Liei Olguţa Vasilescu cu Claudiu Manda i-au sfidat pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia bisericii şi care ţin în această perioadă postul Paştelui.

„Am deschis dimineaţă televizorul şi nu mi-a venit să cred ce am văzut. Suntem în postul Paştelui, orice român credincios, care respectă tradiţia, care îşi respectă semenii ştie că în postul Paştelui nu se fac nunţi. Ce credeţi că am văzut la televizor? Toată ciuma roşie, toţi cei care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendumul pentru familie, arătându-şi ca nişte farisei credinţa, dar nu în Dumnezeu, ci în idolul la care nu au voie să se închine, s-au dus şi au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toţi românii care cred în Dumnezeu, care respectă tradiţia bisericii şi care ţin în această perioadă postul Paştelui. Ăştia nici atei nu sunt, ci mai degrabă sunt păgâni şi nu mai au voie să conducă România”, a spus Orban.

PNL a organizat, duminică, la Cluj-Napoca întâlnirea regională nord-vest cu peste 6.500 de aleşi locali, activul de partid şi candidaţii PNL pentru alegerile europarlamentare.

Lia Olguţa Vasilescu şi Claudiu Manda s-au căsătorit de Dragobete în faţa ofiţerului de stare civilă şi s-au cununat şi religios, însă au organizat petrecerea abia sâmbătă, în comuna Işalniţa, judeţul Dolj.

Citește și: