314 vizualizări 18 sep 2019

„S-ar putea să plece premier şi să se întoarcă simplu cetăţean. Nu ştiu ce caută în SUA. Nu pot să anunţ o dată atâtat timp cât nu decidem de comun acord toţi participanţii la moţiune. În ceea ce ne priveşte pe noi suntem pregătiţi. Toţi parlamentarii PNL au interdicţie să plece pe 20 noiembrie şi dacă sunt aleşi care pleacă în deplasări externe sunt obligaţi să se întoarcă când stabilim data moţiunii. Am luat decizia clară câne lipseşte de la moţiune în afara PNL. De asemenea, al luat decizia să votăm la vedere şi cine nu va vota la vedere e în afara PNL”, a afirmat Ludovic Orban, miercuri seară, la Realitatea Tv.

Liberalii vor să depună moţiunea de cenzură săptămâna viitoare, au declarat surse din PNL, pentru MEDIAFAX. PNL vrea să strângă cel puţin 233 de semnături pentru a se asigura că moţiunea va fi adoptată de Parlament.

Viorica Dăncilă a declarat că va efectua o vizită în SUA şi va trebui să aducă în discuţie situaţia Guvernului şi faptul că preşedintele Klaus Iohannis blochează Executivul. Premierul a adăugat că va semna un acord pe energie, în condiţiile în care nu are ministrul la acest minister.

Premierul Viorica Dăncilă va efectua o vizită în Statele Unite ale Americii în perioada 22 - 29 septembrie, au declarat surse politice de MEDIAFAX.

Şeful Executivului va avea o întrevedere şi cu vicepreşedintele SUA Mike Pence, la care va semna cu oficialul american un acord în domeniul energetic, au precizat sursele citate.

 

Citește și: