Diana Grigore
419 vizualizări 9 dec 2019

„Bucureştiul are probleme grave şi alegerile vor dovedi faptul că bucureştenii s-au săturat de un primar care nu face nimic pentru ei. Sunt convins că după alegerile locale bucureştenii vor alege un primar serios, care să rezolve marile probleme ale Bucureştiului”, a spus Ludovic Orban, la după Gala Asociaţiei Municipiilor din România.

Întrebat dacă susţine varianta unui singur candidat din partea partidelor de dreapta pentru alegerile locale, Ludovic Orban a spus că PNL are o altă preocupare acum, aceea de a rezolva problemele lăsate de PSD la guvernare.

„Nu vă pot da un răspuns la ora actuală. Noi suntem pe final de an în care la nivelul Guevrnului avem de rezolvat extrem de multe probleme provocate de deciziile catastrofale ale guvernprilor anteiorare. Obiectivul nostru este să rezolvăm problemele, să dăm românilor un buget până la finalul anului şi să abrogăm prevederile OUG 114, să reuşim să prorogăm termenele care pot să arunce în aer sistemul de justiţie din România, anume prevederile legate de pensionarea anticipată a magistraţilor, legate de mărirea numprului de judecători care formează completele, de la doi la trei judecători. Avem o mulţime de probleme de rezolvat şi suntem concentraţi să le rezolvăm”, a subliniat Ludovic Orban.

Reacţia premierului vine în contextul în care Gabriela Firea a afirmat că Ludovic Orban a lansat „jihadul” împotriva sa şi că ţevile „nu se repară nici cu whiskey, nici cu mandolina”.

„De când era viceprimar stătea în biroul care era ca un bar de negri, numai cu băutură, numai cu ţigări, numai cu persoane pestilenţiale şi văd că domnul Orban nu a făcut niciun efort să depăşească acel nivel”, acuză primarul Capitalei.

 

Citește și: