Petriana Condrut
2739 vizualizări 26 mai 2019

„Îi felicit şi ii respect pe toţi românii care s-ai prezentat la vot şi aj exprimat democratic opţiunea politica şi cea legată de referendum. Ii felicit şi le mulţumesc mai ales acelor romani câte au venit cu mic cu mare şi au asigurat victoria României cinstite, corecte, europene, harnice, la teferendumul convocat de preşedintele României. Începând de astăzi niciun lider politic nu mai are voie sa vorbească despre amnistie, graţiere sau facerea praf a justiţiei prin OUG. Le mulţumesc cetăţenilor romani care au votat pentru PNL", a declarat Ludovic Orban, liderul PNL.

„Sunt convins ca PNL va fi pe primul loc în alegerile europarlamentare. Vreau sa îl felicit pe Rareş Bogdan pentru forţa cu care s-a bătut pentru PNL şi promovarea referendumului. Îi felicit şi pe ceilalţi candidaţi", a mai spus Orban.

Institutul de sondare Curs-Avangarde anunţă primul exit poll pentru ora 19.00, datele arătând că PSD a obţinut 25,8, PNL-25,8% şi USR-PLUS- 23,9%. Totodată, datele mai arată ALDE- 4,9%, PRO România-5,7%, UDMR- 5,4% şi PMP-5,2%.. Sondajul nu ia în calcul votul din Diaspora.

 

Citește și: