Eliana Radulescu - Mediafax
142 vizualizări 19 oct 2012

Liberalul Ludovic Orban a spus, vineri, că liderul PNL Crin Antonescu va candida pentru un nou mandat de senator în colegiul în care el locuieşte, deputatul arătând că votul este secret şi că nu poate spune acum cum va vota, dar garantează că va spune cum a votat după ce va vota.

"Vă spun că votul este secret şi că nu pot să vă spun acum cum voi vota, dar vă garantez că voi spune cum am votat după ce voi vota", a menţioant liberalul.

"Nu mă limitez să fac campanie pentru PNL şi USL în Sectorul 1. Voi participa şi voi sprijini toţi candidaţii liberali care au demonstrat de-a lungul timpului că reprezintă ceva pentru liberalism în România, că au făcut şi pot să facă lucruri care pot să aducă cu adevărat prosperitate societăţii româneşti", a spus acesta.

El a arătat că nu poate să gireze cu cuvântul său persoane pe adeziunea cărora s-a uscat cerneala vineri şi care candidează din partea USL.

"Nu voi spune nimic rău despre ei, dar nici nu pot să îmi pun obrazul pentru nişte oameni care nu mi-au arătat de-a lungul timpului că pot să fie nişte liberali autentici", a subliniat deputatul.

Pe de altă parte, el şi-a exprimat regretul că senatorul Cristian Ţopescu nu mai candidează la alegerile parlamentare 9 decembrie din partea USL.

Citește și: