Gandul.info
Cătălina Mănoiu
4926 vizualizări 17 dec 2017

„Încep prin a spune că m-am abţinut să scot un cuvânt, deşi am fost revoltat când am văzut diferitele comemorări la catafalcul Majestăţii Sale, oameni care nu numai că nu l-au iubit, aşa cum l-am iubit eu, nu numai că nu l-au respectat, l-au ponegrit, nu l-au lăsat nici măcar să vină în ţară, ce să mai vorbim de susţinerea pentru revenirea pe tron. Din păcate, le spun un următorul lucru: să nu creadă că înşeală oamenii, să nu creadă că lacrimile lor de crocodil pot să păcălească vreun om care a ţinut la Majestatea Sa”, a declarat preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban a afirmat că oricât s-ar „flenduri" printre capete încoronate „un comunist tot un comunist rămâne”.

„Un comunist tot comunist rămâne, un bolşevic tot bolşevic rămâne, oricât ar încerca el să se flendurească printre capete încoronate sau să-şi verse lacrimi de crocodil la diferite evenimente”, a spus Orban.

Liderul liberalilor a afirmat că PNL este şi va rămâne „partenerul” Casei Regale a României.

„Primul pas făcut de Majestatea Sa Carol I, primul rege al României, primul pas pe tărâm românesc l-a făcut cu I.C. Brătianu, şi de atunci a existat o istorie în care parteneriatul dintre PNL şi monarhia românescă au dus România spre Europa, spre modernizare”, a adăugat Orban.

Oamenii strânşi în Piaţa Palatului Regal au scandat, în timp ce sicriul cu trupul neînsufleţit al Regelui Mihai era purtat spre afetul de tun, „Jos comunismul", „Monarhia salvează România", „Majestate, te iubim", „Regele şi patria".

Citește și: