Diana Grigore
514 vizualizări 3 iun 2019

„Ludovic Orban va propune demiterea Ancăi Boagiu din fruntea PNL Sector 2. Cristian Buşoi şi preşedinţii de sectoare şi-au prezentat demisia în Biroul Executiv”, au declarat surse din interiorul partidului, pentru Mediafax.

Biroul Executiv a luat act, luni, de demisiile preşedinţilor de sectoare şi liderului PNL Bucureşti, Cristian Buşoi.

Potrivit surselor Mediafax, Rareş Bogdan ar urma să preia filiala PNL Bucureşti, în locul lui Cristian Buşoi. De altfel, acesta a afirmat că e pregătit să preia filiala Bucureşti, cu condiţia formării propriei echipe.

„Dacă condiţiile mele se acceptă probabil voi lua această decizie, dar condiţiile mele sunt extrem de dure şi nu ştiu dacă vor conveni: Opoziţie totală la PSD. PSD guvernează prost capitala, deci nu voi accepta niciun fel de înţelegere de niciun fel. Nu voi vota nicio iniţiativă a primarilor PSD. Dacă ei sunt pregătiţi să intre în opoziţie radicală cu PSD, atunci for accepta condiţia. Dacă vor accepta şi cererile mele care sunt nu sunt de negociat, adică cei şase preşedinţi de sectoare vor fi aleşi de mine, nu de altcineva şi vor fi validaţi”, a declarat Rareş Bogdan, înaintea şedinţei BEX al PNL care a avut loc luni la Parlament.

O altă condiţie pusă de Rareş Bogdan este crearea propriei echipe. El vrea să vină cu propriul secretar general.

Orban, mandatat să vină cu propuneri pentru preşedinţii PNL Bucureşti şi de sectoare

Preşedintele PNL Ludovic Orban a fost mandatat, la propunerea sa, ca în termen de două săptămâni să vină cu propuneri pentru conducerea PNL Bucureşti şi preşedinţii de sectoare, au declarat surse liberale, pentru Mediafax.

„Ludovic Orban a cerut mandat ca în două săptămâni să vină cu propuneri la Bucureşti şi la sectoare. El va veni şi cu un plan de reconstrucţie. Propunerea a fost validată în şedinţa Biroului Executiv”, au declarat surse din PNL, pentru Mediafax.

Citește și: