Clarice DINU
919 vizualizări 14 ian 2012

PDL nu respinge propunerea USL de dialog pe tema reformei din sănătate. "Reforma în sănătate e inevitabilă şi apreciem că opoziţia socialistă e de acord cu noi de această dată. PDL e interesat de orice propunere de dialog venită din partea partidelor politice. PDL răspunde pozitiv oricărei propuneri serioase şi de dialog.
Vă invit să vedeţi sau să revedeţi filmul lui Cristi Puiu "Moartea domnului Lăzărescu", a declarat astăzi vicepreşedintele democrat-liberal Sever Voinescu.

El a precizat că pedeliştii nu vor condiţiona dialogul de proiectul legii sănătăţii care a fost retras de premierul Emil Boc la cererea preşedintelui. Voinescu a apreciat că, probabil, soluţiile pe care textul de act normativ le propunea nu au fost cele mai bune,insistând însă că niciodată PDL nu a susţinut privatizarea sistemului de urgenţă sau desfiinţarea SMURD.

"Credem că e incorect să se atribuie proiectului opţiuni pe care nu le avea, cum ar fi privatizarea serviciilor de urgenţă sau desfiinţatarea SMURD. Reforma are un impact general, nu putem reforma sistemul de sănătate decât împreună", a mai spus Voinescu.

Citește și: