Sorina Ionaşc
Loredana VOICULESCU
15423 vizualizări 7 nov 2014

Elena Udrea a declarat vineri, într-o conferinţă de presă, că cele 500.000 de persoane care au votat cu ea în turul întâi al alegerilor prezidenţiale, vor face diferenţa pe 16 noiembrie, la turul al doilea al alegerilor.

„ Nu am pretenţia că sunt stăpâna voturilor din turul întâi. Mi se pare o aroganţă din partea acelora care spun că pot muta voturile. (…) 500.000 de oameni care au votat pentru mine vor face diferenţa în turul al doilea. Electoratul PMP este cel mai anti-PSD şi anti-Ponta. Acest electorat va vota aşa cum îi cer principiile şi valorile. Votul din 16 noiembrie trebuie să fie anti-Ponta”, a spus Elena Udrea.

Liderul PMP a mai spus că electoratul ei va şti ce are de făcut în turul al doilea.

Întrebată de jurnalişti cu cine va vota, Udrea a evitat să pronunţe un nume. "Eu am un singur vot. Eu voi vota conform atitudinii care mă defineşte, am fost cel mai mare adversar al PSD şi al lui Victor Ponta. Va conta cu cine va vota jumătate de milion de alegători care au votat cu Elena Udrea în turul întâi. Îi rog să vină la vot", şi-a îndemnat Udrea alegătorii.

Preşedinta PMP a postat pe Facebook, înaintea şedinţei PMP, melodia lui Dan Teodorescu, Taxi, Răul mic vs Răul mare".

"Ce ghinion pe ţara asta să aibă de ales între două rele. Ascultaţi acest cântec al lui Dan Teodorescu şi Cosmin Vaman ca să vă mai relaxaţi. Şi nu uitaţi: dragostea lui Ponta şi Iohannis pentru România e de plastic", a postat ea, la un loc cu melodia-parodie.

Liderul PMP Elena Udrea a declarat, luni seară, că nu va negocia nimic pentru turul II al prezidenţialelor, dar PMP ar putea avea în perioada următoare un punct de vedere legat de candidaţii rămaşi în competiţie.

"Nu vom negocia nimic. Nu am intrat în competiţia aceasta pentru a negocia ceva în turul doi. Eu nu cred că electoratul este unul de buzunar pe care-l iei şi-l muţi aşa cum vrei tu. Le mulţumesc oamenilor care au votat cu mine şi, din respect pentru ei, nu cred că un electoral se poate negocia şi nici nu intenţionez să fac lucrul acesta, dar aş putea avea o opinie, PMP ar putea avea un punct de vedere legat de candidaţii rămaşi în competiţie, însă dacă se va întâmpla aşa vom stabili în perioada următoare", a precizat Elena Udrea.

 

 

 

Citește și: