Anca SIMINA
3175 vizualizări 5 feb 2013

Aniversarea a doi ani de USL l-a entuziasmat pe liderul liberal Crin Antonescu până la insitenţa cu care a cerut să spună "câteva vorbe despre Dan Voiculescu" invitat la unul dintre posturile de televiziune patronate de familia fondatorului PC. "Nu vreau să se termine emisiunea până nu spun câteva vorbe şi despre Dan Voiculescu", a lansat liderul PNL un teaser înainte de final.

Cu o introducere a lui Victor Ponta legată de numirile în Justiţie, Crin Antonescu a trecut apoi la mulţumiri. "Dan Voiculescu e un om care a fost la originea acestei idei, a construcţiei USL. Aş dori să îi mulţumesc indiferent cât spumegă propaganda lui Traian Băsescu şi chiar dacă cei plătiţi pentru asta creează un zid de propagandă", a spus preşedintele PNL, ţinând să menţioneze că personal nu are "treabă cu dosarele lui".

 Victor Ponta s-a abţinut de la comentarii în privinţa lui Dan Voiculescu, preconizând însă că USL, alianţa pe care acesta a gândit-o în primă instanţă, va continua în aceeaşi formulă încă doi ani, până la finalul ciclului electoral.

Citește și: