Sorina Ionaşc
476 vizualizări 22 iul 2015

Proaspăt ales în funcţia de preşedinte interimar al PSD, Liviu Dragnea are o imagine mult mai bună şi în ochii preşedintelui Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea. Deşi în urmă cu aproximativ două săptămâni susţinea, în presa internaţională, că PSD este în criză, având doi şefi cu probleme juridice (Victor Ponta - inculpat şi Liviu Dragnea- condamnat în dosarul Referendumul), acum Zgonea îl consideră pe Dragnea ”cea mai bună soluţie pentru PSD”.

”În acest moment, PSD a ieşit din criză, a fost o situaţie excepţională şi am luat o decizie specială. Un om care şi-a dedicat ultimii zece ani PSD, şi-a respectat omul din dreapta, Victor Ponta, care este condamnat, dar într-un dosar care a fost stabilit de către activul nostru de partid că dacă e dosar de corupţie, te retragi. Am avut o discuţie, domnul Dragnea este opţiunea mea personală şi cred că este cea mai bună soluţie pentru PSD”, a declarat Zgonea, la finalul COmitetului Executiv Naţional.

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a lansat un prim mesaj, într-un interviu pentru Associated Press, în care spune că PSD este în criză, deoarece liderul este inculpat, iar numărul doi în partid este condamnat. Zgonea a spus ieri la ieşirea de la şedinţa Biroului Permanent Naţional că, dacă vrea să intre în competiţia pentru şefia partidului, ştie cum să dea un mesaj.

 

Citește și: