Cristian ANDREI
4022 vizualizări 2 mai 2015

Cătălin Ivan, europarlamentar PSD şi membru în organizaţia PSD Iaşi, îi cere demisia lui Gheorghe Nichita din toate funcţiile politice pe care le deţine. În acest moment, Nichita este preşedintele PSD Iaşi, vicepreşedinte la nivel naţional, membru al Comitetului Executiv şi al Consiliului Naţional. 

„Chiar dacă nu este vorba de hoţie în dosarul lui Gheorghe Nichita, ci doar de prostie şi ticăloşie, este evident că trebuie să-şi dea demisia din toate funcţiile politice pe care le deţine”, a scris pe pagina sa de Facebook Ivan.

Potrivit acestuia, PSD Iaşi poate câştiga alegerile locale şi parlamentare şi fără Gheorghe Nichita. 

„Ba mai mult, cred că le mai poate câştiga doar dacă Nichita dispare total din peisajul politic ieşean. În ceea ce priveşte titlul auto-asumat de lider naţional al acestui partid, PSD a fost etichetat în multe feluri, dar niciodată ca fiind un partid de proşti. Prin urmare, prezenţa acestuia în forurile naţionale de conducere ar fi o pată urâtă pe obrazul tuturor celor care susţin acest partid”, susţine Ivan. 

Cătălin Ivan a avut probleme în PSD la începutul acestui an, fiind la un pas de excludere. Pentru a scăpa de excludere, el s-a mutat de la organizaţia PSD 1 la PSD Iaşi, filială condusă de Nichita. Înainte de a ajunge şef la Sectorul 1, Ivan a făcut parte din organizaţia ieşeană, dar s-a certat cu Gheorghe Nichita. 

Citește și: