Gandul
2989 vizualizări 3 apr 2019

„PNL Filiala Vrancea este alături de familia fostului nostru coleg de la Suraia, Ştefan Holban, cel care a trecut ieri la cele veşnice.

Candidat la Primăria Suraia în anul 2016, Ştefan Holban a fost un liberal pregătit mereu să susţină proiectele în care credea, apreciat de cei apropiaţi dar şi de oamenii din comunitatea în care a trăit.

Dumnezeu să-l ierte! Condoleanţe familiei îndurerate”, au scris pe Facebook cei de la PNL Vrancea.Un alt membru marcant al PNL, doctorul bârlădean Aurel Ionescu Moţet, cetăţean de onoare al oraşului şi fondatorul PNL Vaslui, în 1990, a decedat recent la vârsta înaintată de 95 de ani.„Organizaţia Partidului Naţional Liberal Bârlad a primit cu tristeţe vestea trecerii în nefiinţã a distinsului doctor şi om politic Aurel Ionescu-Moteţ, personalitate marcantã a politicii bârladene şi vasluiene, preşedinte de onoare al Partidului Naţional Liberal Vaslui. „Popularitatea imensã de care s-a bucurat prin prisma profesiei sale de doctor, precum şi puterea de convingere extraordinarã, au determinat mulţi bârladeni, dar şi oameni din zona de sud a judeţului , sã se alãture familiei liberale, încununându-i eforturile depuse în consolidarea democraţiei în societatea bârlãdeanã şi vasluianã. Domnul doctor Aurel Ionescu-Moţet a fost fondator al Partidului Naţional Liberal Bârlad (1990) şi al filialei PNL Vaslui , al cãrei preşedinte a fost între anii 1992-1998. În aceastã perioadã a fost candidat al Partidului Naţional Liberal la funcţia de primar şi a fost consilier local al municipiului Bârlad şi consilier judeţean. În aceste momente triste pentru familie şi pentru toţi cei ce l-au cunoscut şi preţuit, adresãm tuturor un cuvânt de mângâiere sufleteascã şi le încredintãm întreaga noastrã compasiune. Sincere condoleanţe”, a transmis la momentul respectiv PNL Bârlad.

Citește și: