393 vizualizări 19 mai 2019

„Flyerele pentru campania pentru europarlamentare şi pentru referendum vor fi distribuite în ultima săptămână de campanie prin servicii de curierat sau efective de partid, căci cu Poşta Română nu vrem să colaborăm, dupa contractul cu PSD”, au declarat pentru Mediafax surse liberale.

Flyerele au patru pagini.

„Vino să aperi democraţia de infractori. Eliberează România în 26 mai. Votează da la referendum. E timpul. Din 26 mai, interzis la PSD, interzis la furat”, scrie pe prima pagină.

Pe o altă pagină apare o fotografie a şefului statului alături de liberali şi declaraţia sa prin care a convocat referendumul.

„Ce a făcut PSD-ALDE pentru infractori: OUG 13, sute de mii de români în stradă în toiul iernii, graţierea - ţinută la sertar în Parlament pentru a fi votată, Codurile penale - modificate pentru legalizarea furtului din bani publici, legile justiţiei - mutilate pentru salvarea corupţilor, recursul compensatoriu - 14.000 de infractori eliberaţi, între care violatori, tâlhari şi criminali recidivişti”, mai arată liberalii.

Preşedintele Klaus Iohannis a spus, sâmbătă, la mitingul liberalilor din Piaţa Victoriei că PNL are „cea mai tare echipă cu cei mai buni candidaţi” la europarlamentare, a catalogat guvernarea PSD ca fiind o catastrofă şi i-a îndemnat pe români să se prezinte pe 26 mai să voteze şi la referendum.

Citește și: