Cătălina Mănoiu
698 vizualizări 14 iun 2016

''Cei care vor performa în acest guvern în continuare sunt bineveniţi în PNL şi vreo doi, trei dintre miniştrii Cabinetului Cioloş chiar cred că vor fi viitori parlamentari ai PNL sau vor veni în PNL. Mi-aş dori, nu există nici un fel de discuţie. Dorinţa este mai veche. Am spus că vom deschide partidul pentru cei care performează în executiv. Eu am vreo două trei preferinţe în acest cabinet, dar am să discut'', a afirmat Alina Gorghiu.

Întrebată dacă Borc şi Cioloş ar putea fi premieri dacă se înscriu în PNL, copreşedintele PNL a afirmat zâmbind că şi Dragoş Pâslaru ar putea fi amintit.

''Domnul Pâslaru, domnul… nu mai ştiu numele miniştrilor că aş fi spus vreo patru, cinci. Orice este posibil, numai că în momentul acesta avem uşor alte priorităţi. Avem de făcut nişte majorităţi la nivelul CJ şi este important ca toţi colegii noştri să se concentreze pe această agendă, după care va trebui să ne apucăm de împrospătarea programului de guvernare şi vom găsi şi resursa pentru desemnarea primului ministru'', a concluzionat Alina Gorghiu.

Citește și: