Cristian ANDREI
69080 vizualizări 14 aug 2011

Tinerii liberali din Giurgiu au recidivat, organizând o nouă petrecere sexy pe ştrandul din oraş. Cum explică liderii locali acţiunea: "la câtă sărăcie este nu toţi tinerii îşi permit să meargă la mare".

Liberalii din Giurgiu au închiriat ştrandul din municipiu şi au organizat o nouă petrecere în costume de baie, informează giurgiuveanul.ro. Maestru de ceremonii a fost şi de această dată preşedintele tinerilor liberali giurgiuveni, Emil Epure, student la SNSPA.

"Petrecerea a fost organizată ieri de organizaţia TNL Giurgiu, a fost o zi recreativă. Majoritatea participanţilor sunt membri TNL şi prieteni de-ai noştri. Ştrandul a fost închiriat, dar de asta s-au ocupat cei mari. OK-ul l-am primit de la municipiu de la domnul preşedinte Toma Petcu, a participat şi domnia sa la petrecere. Am oferit băuturi răcoritoare , o zi de ştrand într-o zi toridă de vară nu a fost nimic rău. La câtă sărăcie este în ziua de azi nu toţi tinerii îşi permit să meargă în concediu la mare. Sunt tineri cu buget redus. Am vrut să le oferim relaxare, măcar o zi să se bucure şi ei de vară.", a declarat, pentru gândul, Emil Epure. De data această nu au mai fost aduse animatoare. "Sunt fete din partid, prietene invitate. S-a dansat toată ziua de dimineaţă, de la ora 10 de când a început petrecerea, până seara la sfârşit", a adăugat liberalul. Acesta a subliniat că scopul evenimentului nu a fost de aduce noi membri în partid, deoarece există deja o organizaţie numerosă "de peste 500 de membri". "Ştrandul a fost închiriat din cotizaţiile membrilor de partid", a menţionat Epure.

La mijlocul lunii iunie liberalii giurgiuveni au organizat prima petrecere la ştrand în costume de baie unde au fost aduse şi animatoare.

Citește și: