Tibi Bujdei - Mediafax
2473 vizualizări 24 nov 2012

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Suceava, că preşedintele Traian Băsescu se află în competiţie cu Traian Radu Ungureanu pentru cel mai ridicol purtător de cuvânt al campaniei electorale a PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Întrebat, într-o conferinţă de presă, dacă preşedintele Traian Băsescu va prinde anul 2014 în funcţie, preşedintele PSD, Victor Ponta, a spus că aceasta depinde, în totalitate, de preşedintele României.

"Depinde de domnul preşedinte acest lucru. Acum, două luni s-a comportat ca un preşedinte. I-a prins bine şi României şi domniei sale. A început campania, acum e în concurenţă cu Traian Radu Ungureanu, cine e purtătorul de cuvânt mai ridicol al campaniei PDL", a spus Ponta.

El a adăugat că a văzut că USL a crescut în sondaje în ultima săptămână.

"Eu am văzut că USL a crescut în sondaje în ultima săptămână şi fac o legătură cu ieşirile domnului Băsescu", a spus Ponta.

Liderul PSD a mai declarat că a constatat, împreună cu Crin Antonescu, că doar USL face campanie electorală şi că PDL nu are mitinguri electorale.

"Am constatat cu domnul Antonescu că noi facem campanie, dar că doar noi facem campanie. Nu ne-am întâlnit pe nicăieri, în niciun judeţ, nu am auzit de nici un miting, n-am auzit de niciun program al PDL. Sigur, ăsta nu e un caz de supărare", a spus Ponta.

Citește și: