1402 vizualizări 10 oct 2019

„Mulţumesc doamnei Dăncilă că mi-a spus numele, dar în primul rând, voiam pe procedura să va mulţumesc dumneavoastră pentru apleul la solidaritate din partea tuturor social democraţilor. În 2016 cu poză mea pe afişe aţi candidat cred că şi în 2020 vom fi la fel. Vreau să ajutăm social-democraţia să se reformeze şi pentru asta trebuie să scăpăm de cei care nu au legătură, cum e doamna Dăncilă. Un ultim lucru pe procedură, un citat din La Fontaine, vă zic eu cine e La Fontaine: «Nu există om atât de deştept încât să îl convingă pe un prost că e prost». Va rog să votaţi moţiunea. Vă mulţumesc!”, a spus Victor Ponta, în plenul Parlamentului.

Viorica Dăncilă a declarat, la dezbaterile de joi pe moţiunea de cenzură, că nu va trăda PSD, aşa cum a făcut Victor Ponta, şi nici nu va demisiona ca acesta, pe Facebook, fără a discuta cu colegii de partid.

„Domnule Ponta e greu să vă răspund, dar pot să afirm un lucru cu tărie. Nu o să trădez niciodată acest partid. O să am puterea să stau în picioare, chiar când acest partid trece printr-o criză. Nu o să îmi dau demisia pe Facebook şi din funcţia de premier, fără a discuta cu colegii de partid. Domnule Ponta, aveţi cel puţin bunul simţ, vorbiţi totuşi cu o femeie, ştiu că nu respectaţi pe nimeni şi aveţi totuşi respect pentru o femeie, dacă nu aveţi pentru un prim-ministru”, a afirmat Viorica Dăncilă, joi, la Parlament.

Citește și: