1400 vizualizări 24 mai 2018

"Jignirile lui Dragnea mi-au adus aminte de Traian Băsescu - şi de faptul că Liviu Dragnea a fost crescut de Traian Băsescu şi trimis în PSD ca să îl distrugă din interior. Îmi pare rău că s-au adus în conducerea PSD metodele, oamenii şi limbajul lui Băsescu - oamenii de bună credinţă din PSD nu meritau aşa ceva. Ca şi la Băsescu, jignirile lui Dragnea arată un singur lucru: FRICA; frica de oameni şi frica de închisoare ! Aşa că e semn bun ! Nu ştiu dacă Dragnea s-a referit în jignirile sale la mine, la Sorin Grindeanu sau la Tudose - sau ( poate la Adrian Năstase ) - pe toţi este invidios şi pe toţi ne urăşte. Pe toţi a complotat să ne dea jos pentru că nu suntem nici hoţi, nici slugile lui. Ştiu sigur că oamenii obişnuiţi din PSD şi votanţii acestui partid ne respectă şi ne primesc mereu cu braţele deschise pe toţi - iar pe Dragnea şi Dancilă îi consideră o ruşine ! Părerea acestor oameni contează pentru mine şi voi continua să îmi fac datoria faţă de ei!", a scris Victor Ponta pe Facebook.

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a criticat miercuri seară "atitudinea de şobolan a doi foşti premieri ai partidului", referindu-se la plecările din partid din ultima perioadă. Nu a dat nume, dar se poate specula că a vorbit despre Victor Ponta şi Mihai Tudose.

"Nu vor reuşi (să ia oameni din PSD -n.r.), este vorba de o atitudine de şobolan a doi foşti premieri ai partidului. Dar, ca orice şobolan, rod puţin, până la urmă nu se dărâmă casa de la un şobolan sau doi şobolani. Majoritatea este stabilă, avem suficiente voturi, nici pe departe nu vor strânge voturi pentru a trece moţiunea de cenzură, dar eu vreau să punctez încă o dată. Miza finală nu este guvernarea, sunt dispuşi să sacriice orice, inclusiv stabilitatea României, pentru ca acele legi să nu fie aprobate ", a declarat, miercuri seară, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Fondatorul Pro România, Victor Ponta, a anunţat, miercuri, la Constanţa, că formaţiunea intenţionează să ceară înfiinţarea un grup parlamentar în Camera Deputaţilor, după ce a ajuns la 10 parlamentari.

Citește și: