207 vizualizări 16 nov 2019

Senatorul liberal a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că poştaşii s-au implicat în campania electorală în cel puţin trei comune din judeţul Vrancea.

„Am informaţii din cel puţin trei comune. Este vorba despre Vintileasca, Boloteşti şi Tătăranu. Acolo poştaşul este consilier PSD, vă daţi seama ce le spune oamenilor. Poştaşii fac campanie electorală, le spun oamenilor că nu vor mai primi pensii. Am informat-o pe doamna din conducerea societăţii, mi–a spus că va verifica. Oricum, toata lumea se agită, primarii PSD trimit mesaje în privat, de tipul <nu votezi pentru Dăncilă, votezi pentru mine>”, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, preşedintele PNL Vrancea, Cătălin Toma.

Reprezentanţii Poştei Române nu au putut fi contactaţi, până la ora transmiterii ştirii, pentru un punct de vedere.

Tot în judeţul Vrancea a circulat un sondaj de opinie cu întrebări tendenţioase. Zilele trecute, hârtiile au fost introduse de persoane necunoscute în mai multe şcoli, iar conducerea inspectoratului şcolar i-a ameninţat pe directori cu măsuri dure dacă tolerează acţiunile politice în interiorul unităţilor de învăţământ.

 

Citește și: