Cristian ANDREI
6033 vizualizări 16 iun 2015

După ce Guvernul a ţinut secretă operaţia făcută de premierul Victor Ponta în Turcia, acesta a recunoscut pe pagina sa de Facebook că intervenţia a avut loc în afara graniţelor. 

"Multumesc tuturor celor care în aceste zile au avut un gând bun pt mine - operaţia a fost mult mai complicată decât se anticipa dar sunt convins că până în Decembrie voi putea face sport din nou. Mulţumiri speciale Doctorului Ionuţ Codorean care a fost lângă mine şi mi-a dat curaj prin profesionalismul său ( evident că am totală încredere în medicii români - aici însă am ceva ce era imposibil acasă - LINIŞTE şi ODIHNA)!", este mesajul pe Facebook pe contul premierului.

Victor Ponta a suferit o accidentare la baschet şi a fost obligat să se opereze la genunchi. După ce moţiunea de cenzură a PNL a fost respinsă, premierul s-a dus la Baku, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Europene, iar ulterior a plecat în Turcia să se opereze. 

"Vreau să-i asigur şi pe cei care 'se bucură' de necazul meu că mă voi intoarce mai sănătos şi mai puternic!", este concluzia mesajului premierului Ponta. 

 

 

Victor Ponta transmite, via Facebook, de ce nu s-a operat în ţarăCe-i uraţi premierului României?

Posted by Gandul on 16 Iunie 2015

 

Citește și: