Iasmina Ardelean
1130 vizualizări 24 dec 2017

Dragi români, Naşterea Domnului reprezintă un prilej de bucurie pentru noi toţi. În aceste zile de sărbătoare, vă doresc tuturor momente minunate alături de cei dragi şi să vă gândiţi mereu la ceea ce vă uneşte!Crăciun fericit!”, a scris Tudose, pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, şi preşedintele Senatului, Călin Popescu-Tăriceanu, a urat „Sărbători Fericite”, pe pagina sa de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, duminică, un mesaj cu prilejul Crăciunului, precizând că „cel mai frumos dar” care poate fi făcut în această perioadă este arătarea aprecierii şi recunoştinţei faţă de cei din jur.

„De Crăciun, gândul ne poartă către casă, indiferent cât de departe am fi. Acasă este locul special unde ne regăsim alături de familie, de cei dragi, care aduc împlinire şi linişte în vieţile noastre. Să ne bucurăm de aceste momente şi să nu uităm că cel mai frumos dar pe care-l putem face în această perioadă este să ne arătăm aprecierea şi recunoştinţa faţă de cei din jur. Sărbătoarea Naşterii Domnului este un bun îndemn la compasiune şi solidaritate cu cei care au nevoie de sprijinul nostru. Vă doresc un Crăciun Fericit oriunde v-aţi afla!”, a transmis Klaus Iohannis într-un video postat pe pagina sa de Facebook.

Citește și: