Alexandru Costea
222 vizualizări 29 mai 2019

”Prim-ministrul României, Viorica Dăncilă, a transmis, în această după amiază Miercuri după-amiază - n.r.), preşedintelui României, Klaus Iohannis, propunerile de numire a noilor miniştri pentru portofoliile de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României, ministru al Justiţiei, ministru al Fondurilor Europene şi ministru pentru Românii de Pretutindeni”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Potrivit sursei citate, pentru portofoliul de viceprim-ministru pentru implementarea parteneriatelor strategice ale României a fost propus Titus Corlăţean, diplomat de carieră, pentru Ministerul Justiţiei, Ana Birchall, cu specializări aprofundate în domeniul juridic, pentru Ministerul Fondurilor Europene a fost propusă Roxana Mânzatu, cu o experienţă de 15 ani în domeniul afacerilor şi fondurilor europene, iar pentru Ministerul pentru Românii de Pretutindeni a fost nominalizată Natalia Intotero, care a mai deţinut acest portofoliu.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat miercuri dimineaţă că încă nu a vorbit cu preşedintele Klaus Iohannis pentru a îl informa despre noile propuneri la ministere, afirmând că le-a cerut celor propuşi să-şi depună toate documentele, iar discuţia va avea loc ulterior.

”Nu am vorbit încă cu dl. preşedinte, pentru că am chemat toţi cei care au fost propuşi să-şi depună toate documentele. În momentul în care voi vorbi cu dl. preşedinte să trimit şi documentele”, a declarat miercuri Viorica Dăncilă.

 

Citește și: