Alexandru Costea
1203 vizualizări 20 apr 2019

„Îmi spunea cineva ieri cum e posibil ca acest om (Augustin Lazăr-n.red.) să iasă la pensie cu o pensie atât de mare. Uite că e posibil. Când am mărit pensiile, le-am mărit şi pentru buni şi pentru răi. Aici nu poţi să faci filtru. Filtru se face de către cei care au dreptul să-l facă şi au şi putinţa s-o facă, cum e Iohannis de exemplu, pentru că putea să-l revoce până să iasă la pensie. Dar nu l-a revocat de frică. Când ai şase case furate şi dosarul la Lazăr, ţi-e frică", a spus Liviu Dragnea la Conferinţa Extraordinară de alegeri a Organizaţiei Judeţene Iaşi a PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de pensionare a procurorului general Augustin Lazăr, începând cu data de 27 aprilie, atunci când acestuia îi şi expiră mandatul la conducerea Parchetului, potrivit unui anunţ al Administraţiei Prezidenţiale.

Augustin Lazăr a anunţat, miercuri seară, că şi-a depus cererea de pensionare, precizând totodată că mandatul său la conducerea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ) expiră pe 27 aprilie.

Citește și: