Gandul.info
Gabriel Pecheanu
4102 vizualizări 3 dec 2017

„Legat de stenograme, am recunoscut public că aceste discuţii au loc permanent. Nu este prima oară când ne certăm în sistemul nostru confidenţial de comunicare. Nu totdeauna suntem de acord cu toţi unii cu alţii. Deciziile se iau prin vot”, a declarat secretarul general adjunct al PSD, Codrin Ştefănescu, întrebat dacă stenogramele apărute în presă sunt veridice.

El a respins, însă, varianta Gabrielei Firea, potrivit căreia Mihai Tudose vizează şefia partidului.

„Asta e o prostie cu Tudose care preia partidul sau cu cineva care preia partidul. Nu are nicio legătură. (...) Nu confundaţi discuţiile noastre interne pe Whatsapp. Avem tot timpul discuţii de genul ăsta, în contradictoriu. De obicei, deciziile se iau prin vot. Nu e niciun fel de ruptură în partid, nu sunt tabere”, a mai spus secretarul general adjunct al PSD.

Potrivit unor stenograme apărute în presă, Gabriela Firea şi Liviu Pleşoianu l-au atacat pe premierul Mihai Tudose, într-o discuţie între comunicatorii partidului, care a avut în seara zilei de 30 noiembrie, prilejuită de ieşirea publică a premierului împotriva Târgului de Crăciun din Piaţa Victoriei. Primul ministru este acuzat cu argumente că are o agendă proprie, că sabotează Primăria Capitalei şi că vrea să preia PSD.

Citește și: