Sorina Ionaşc
13691 vizualizări 13 oct 2014

Candidatul Alianţei Creştin Liberale, Klaus Iohannis, a precizat că a preferat să nu-i răspundă Gabrielei Firea la atacurile murdare referitoare la faptul că nu are copii, spunând că ”nu se coboară la acest nivel”.

”Eu nu răspund niciodată la atacuri murdare, nu am de ce să mă cobor la acel nivel. Nu este o persoană, ci trei persoane care au făcut reclamaţii la CNCD, oamenii au fost revoltaţi. Mai bine tăcea pe această temă”, a declarat Iohannis, invitat la Evenimentul Zilei.

În plus, preşedintele PNL a precizat că mesajele împotriva lui, inclusiv cele referitoare la faptul că nu are copii, vin din partea PSD ca partid, nu neapărat din partea Gabrielei Firea.

”Dacă luăm pur şi simplu poziţia dumneai ca purtător de cuvânt de campanie, este poziţia PSD. Domnul Victor Ponta face pe elegantul, nu spune nimic, dar pune pe purtătorul de cuvânt, pe X şi pe Z să facă atacuri în media. Nu era absolut deloc onorabil să spună el asta, dar era mai onest. Nici lui nu i-aş fi răspuns”, a adăugat Iohannis.

Gabriela Firea a spus, săptămâna trecută, că pentru a fi un bun preşedinte, un candidat trebuie să fie familist şi să aibă copii, sugerând că lipsa copiilor în familie denotă un lucru rău despre o persoană.

Din acest motiv, Gabriela Firea a fost reclamată la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, urmând a fi luată o decizie săptămâna viitoare.
 

Citește și: